Samarreta de Valls 17

Carles Cubos Serra amb adreça C/Mirador 2 de Valls, amb NIF 47755084T informa:

Qualsevol compra d’un producte present a la botiga online de la web www.cubos.cat, requereix la consulta i l’acceptació d’aquests termes i condicions de venta. La compra des d’aquesta web i el fet de fer qualsevol comanda suposa que s’ha llegit i acceptat les presents condicions de venda.

A la web www.cubos.cat es pot adquirir TEMPORALMENT “La Samarreta de Valls”

El model de la samarreta és únic. Mateix disseny i mateix color. Les talles són infantils: de 12 mesos fins a 12 anys. En la descripció del producte en aquesta botiga virtual, trobareu les especificacions tècniques per a comprovar la vostra talla.

Es poden cancel·lar les comades realitzades a través del web www.cubos.cat en un període de 2 hores posteriors a la compra. Podeu fer arribar un correu electrònic a carles@cubos.cat indicant en número de comanda

L’entrega de les comades es realitzarà únicament entre els dies 12 de juny i 23 de juny de 2017, en horari de 16.00h a 19.00h a la següent direcció:

Plaça de l’Oli 11. 43800 Valls

Les samarretes es canviaran en cas de defecte de fabricació en el teixit, o de mala impressió del disseny.
Totes les samarretes hauran estat comprovades i entregades en mà al client. En el moment de l’entrega el client haurà de verificar el bon estat. No s’accepten devolucions un cop abandonat el punt de recollida.