Contacte

Sobre Carles Cubos Serra…

Valls el 1978, és fotògraf format a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Entre el 2002 i el 2009 treballa cobrint com a fotògraf les principals passarel·les de moda internacionals. L’any 2009 obre un estudi a Valls i desenvolupa treballs de fotografia, vídeo, disseny gràfic i web.

L’any 2017, l’estudi es mou a una nova ubicació i concepte: “LA CASETA DEL CUBOS” Un estudi que realitza treballs en el camp de les arts multimèdia. Junt amb Cubos, diferents professionals col·laboren la realització de feines i projectes.

Autor d’exposicions fotogràfoques com After, Humans, De Blanc a Negre…) de documentals com “Esmorzar de Pagès” (2012) i “Nosaltres, els Xiquets de Valls” (2015), aquest premiat amb el 29è Premi Cristina Requena i Giró de periodisme. Guanyador també de diversos premis fotogràfics.

L’estudi de Cubos ofereix serveis per a particulars i també treballa per a empreses i administracions. Ha treballat per a companyies com Adidas, Kellogg’s, Lear Corporation, Borges Group. Administracions com La Generalitat de Catalunya i també amb diversos Ajuntaments, Diputacions i Consells Comarcals. La Caseta del Cubos també treballa i col·labora amb entitats de l’Economia Social i Solidària, Ong’s i col·lectius d’activisme social.

 

 

 

ON SOM

C/Mirador 2
43800
Valls


Horari d’estudi

Dilluns a Divendres
9.00am-14.00h

15.00-18.00pm
I hores concertades
carles@cubos.cat


Telèfon

+34 695 937 996


COM ARRIBAR A LA CASETA? MIRA AQUEST VÍDEO


SABIEU QUE…

La Caseta del Cubos és un estudi de treball, no una vivenda habitual. Si voleu fer-nos una visita ho podeu fer en l’horari d’estudi. Sí és fora de l’horari podem concertar la visita. Sempre recomanem  fer una trucada abans de venir o un correu electrònic, ja que sovint fem feines fora de l’estudi. La Caseta del Cubos Està situada al barri de la Xamora de Valls. En el cas que vingueu en cotxe, trobareu facilitats per aparcar.